• SOMEBYMI

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

150ml
  • ₩ 32,000 (US $32)
※ The retails price with US dollar is applied fixed currency exchange rate ($1 = 1,000krw) and it may be different with the brand's official price

Review (187)

4.7

76.5%
16.6%
5.3%
1.6%
0.0%

Review

  • Age Range
  • 23-30
  • Skin Type
  • Complex
  • Skin Concerns
  • Acne, Pore, Dead skin
GebylizimoSiahaan
INDONESIA
  • Mar,21 2019

Exfoliator toner ini sempat hype banget karna menjanjikan perubahan membaik di kulit wajah setelah rutin pagi dan malam menggunakannya selama 30 hari. Kemasannya menarik mirip dengan pixy glow tonic, shifternya dilapisi plastik aluminium saat pertama kali dibuka. Memastikan produk tidak tumpah dan baru. Texturenya watery berwarna putih dan berbusa sedikit jika dikocok, harum tea tree dan minty nya cukup strong. Penggunaanya cukup sedikit saja digosokan dikedua telapak tangan, lalu ditepuk- tepuk ringan di seluruh wajah. Wangi tea treenya akan bertahan sekitar setengah jam, dingin mentolnya cukup menyegarkan, dan sedikit tingling tapi cuma pertama kali pemakaian seterusnya enggak ada sama sekali. Tidak bikin kering tapi juga tidak melembabkan. Kalau diliat di ingredients nya di web cosdna setelah water, ada sekitar 3 agent moisturizer, setelahnya baru niacinamide 2% dibawahnya agak jauh baru ada salicylic acid, citric acid which is dibawah 1% artinya kandungannya sangat ringan dan tidak terlalu harsh. Apakah efektif? Kalau dikulitku yang udah biasa pake acid toner dengan % tinggi, ini biasa aja. Efeknya di aku setelah 30 hari ini, yes it does great job to clean my pore, sedikit sekali efek mencerahkannya, dan lembab. Apakah nyesel belinya? Enggak sih, wong beliny karna pengen variasi aja. Repurchase? Enggak.


  • Age Range
  • 30-40
  • Skin Type
  • Complex
  • Skin Concerns
  • Acne
YunTa
INDONESIA
  • Mar,21 2019

I tried somebymi and so muchh love with this product.. make my skin glowing and say goodbye to my acne n pore skin.. Awal pakai terlihat lebih oily dan kusam.. tapi perlahan kulit wajah lebih cerah flek hitam memudar jerawat mengering.. pori2 ga terlalu terlihat.. suka bgt ama produk ini.. meskipun bekas jerawat blm hilang dgn sempurna..


  • Age Range
  • 23-30
  • Skin Type
  • Complex
  • Skin Concerns
  • Acne, Pore
Babibu
SINGAPORE
  • Mar,21 2019

I really love the toner from Some by Mi! I have read all the reviews online before buying it! Most of the skin care lovers give a big thumbs up and good reviews about this product. The good reviews have convinced myself to get one for myself! It improves my skin condition within two weeks! My skin becomes smoothers and clearer now! I’m using the second bottle of it now! Definitely gonna purchase it again!


  • Age Range
  • 23-30
  • Skin Type
  • Oily
  • Skin Concerns
  • Acne, Pore
chanarita Budi Faskhoviarsih
INDONESIA
  • Mar,19 2019

Verdicts : I tried this chemical exfoliating toner when I got some active acne, most of them dried out faster compared to if I use other products (I mainly used this on PM routine but sometimes I also incorporate this toner in my AM routine). The smell is a little bit minty (if you know Polo mint candy then that's the smell). It didn't make my skin feel dry or stretched after usage. I used this for about 3 weeks (up until my acne truly gone) and I always layer them with hydrating toner (better to be safe than sorry, fellas) . Final thoughts : drying out acne is indeed a bit fast while using this, my texture also improved, (mind you I also used a mix of other skincare so this is not the sole factor for my skin improvement) but for brightening I think you need to use this for a longer period. Overall, for me this is a hit chemical exfoliating toner not only because of the price but also because it does the job it supposed to do.


  • Age Range
  • Skin Type
  • Skin Concerns
Naimah Binti Teh
MALAYSIA
  • Mar,18 2019

i have a dry and acne prone skin. Since i used this toner, my skin becoma smoother and my pimples also lesser and the shrink after using this toner! i love its bottle that sleek and easy to store and the scent also so calming on my senses and i love it! you should try this if you suffered same problem with me ⭐️