• SOMEBYMI

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

150ml
  • ₩ 32,000 (US $32)
※ The retails price with US dollar is applied fixed currency exchange rate ($1 = 1,000krw) and it may be different with the brand's official price

Review (344)

4.6

73.8%
18.9%
5.5%
1.5%
0.3%

Review

  • Age Range
  • 23-30
  • Skin Type
  • Dry
  • Skin Concerns
  • Acne, Sensitivity
Ayfa
MALAYSIA
  • Apr,27 2019

I've been using this product for 2 months, it really works great on my skin. I have acne prone skin .Since im using this product I can see the result after 2 weeks .Its reduces my acne grow and the scars getting fade. I love my skin right now. it looks smooth and brighter as well .The light texture make it easy to apply.


  • Age Range
  • 18-23
  • Skin Type
  • Neutrality
  • Skin Concerns
  • Acne, Sensitivity, Pore
Shintasansss
INDONESIA
  • Apr,27 2019

Saya beli produk ini karena banyak yang bilang produk ini bagus untuk kulit berjerawat. Saya sudah menggunakan ini hampir 2 bulan sampai habis, tetapi jerawat saya tidak kunjung sembuh. Sebenarnya toner ini sangat enak digunakan karena aromanya harum, teksturnya cepat meresap, harganya untuk pelajar lumayan dapat dijangkau.


  • Age Range
  • Skin Type
  • Skin Concerns
IedaMohd
MALAYSIA
  • Apr,27 2019

It a good product for those that had oil skin...it will help you reduce the oil on your face..i have try it for almost 2week right now..i feel my skin more smooth and feel it more radiance.. Actually i have oil skin on my face,i have try some product but it does not reduce the oil..but some if my friends recommend this toner to me and it work well with my skin


  • Age Range
  • 18-23
  • Skin Type
  • Complex
  • Skin Concerns
  • Acne, Pore
Fransisca
INDONESIA
  • Apr,27 2019

Pernah cobain produk ini selama 30 hari karena tergiur iklan-iklan dan review para beauty vlogger. Hasilnya di aku jujur biasa aja gaada yg gimana gimana, cuman ya ga buat break out ataupun purging sih. Tp ya itu gaada perubahan apa apa di aku, so aku ga repurchase. Tekstur dari produk ini sendiri super light dan cukup cepet meresapnya sih. Tp overall aku sepertinya tidak akan beli lagi hehe.


  • Age Range
  • 18-23
  • Skin Type
  • Oily
  • Skin Concerns
  • Acne, Pore, Dead skin
Dini
INDONESIA
  • Apr,27 2019

This toner helps me to fight my tiny bumps because it has aha&bha&pha and i read that the combination of aha&bha&pha is really good when you have skin-trouble to make your skin better and also it makes my blackhead gone for a bit. But in my country i cant buy it easily because it doesnt available on my country so i have to order it online.